Franchise képzés

A Dakexpo Franchise Tanácsadó cég kis létszámú (maximum 8 fős) képzéseket rendez induló és fiatal franchise hálózatok számára.

Az oktatást nagy hálózatok új munkatársainak a részére is ajánljuk, akik még nem tájékozottak a franchise világában. A képzéssorozat több alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára legérdekesebbet.

Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen egy ismert hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Előadó

dr. Mandel Katalin

a Magyar Franchise Szövetség főtitkára
az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja

A franchise üzleti modell

A jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

A rendszergazda

A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Az ideális átvevő

Milyen az ideális átvevő, az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Franchise marketing

Új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok. Hogyan találjuk meg az első átvevőket? Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?