Újabb Vitamin Szalon üzlet nyílt Budapesten!

A Vitamin Szalon küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.

A hálózat első, franchise rendszerben működtetett üzleteit Szegeden nyitotta meg, és az ott elért sikert alapul véve terjeszkedett a főváros felé, ahol már több bevásárlóközpontban is jelen vannak.
Legújabb budapesti üzletük a XIII. kerületi Katona József utca 31. szám alatt nyílt meg szeptember 18-án.
Ezzel a szaküzlettel olyan új beszerzési csatorna nyílik meg környék vásárlói előtt, ahol a megvásárolt friss vitaminforrást a termelőig vissza tudják követni, kialakítva ezzel egy eddig nem tapasztalt bizalmi kapcsolatot termelő és vásárló között.

“Termékeink védjegye termelőink neve!” hirdeti egyik szlogenjük, és ehhez híven a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is feltüntetésre kerül.
A franchise hálózat célja, hogy árukészletükön keresztül a lehető legtöbb vásárló megismerje az itthon termelt zöldségfélék kiemelkedő tulajdonságait.
Üzleteikben a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben.
Az üzleti koncepció számos új, innovatív megoldás alkalmazásával ötvözi a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit.

A hálózat a hazai termékek népszerűsítése mellett nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is. Csomagolóanyagaik újrahasznosíthatók vagy teljesen lebomlóak, a termelők meghatározó része pedig 50 km-es körzeten belül található, ezzel a szállítás környezetet terhelő hatásait is igyekeznek a minimumra csökkenteni.

A Vitamin Szalon hálózat továbbra is keresi potenciális franchise partnereit, így amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését, az alábbi elérhetőségeken tájékzódhat a csatlakozás feltételeiről:

+36-20/398-0766
info@vitaminszalon.hu
Vitamon Szalon – franchise ajánlat

Forrás:
Vitamin Szalon

Share this post