Új befetetőre vár a Jono Yogo frozen yogurtot értékesítő koncepció!

Az elmúlt években komoly igény merült fel vásárlói oldalról a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt. A Jono Yogo ezt a piaci elvárást felismerve nyitotta meg egységeit. Az öt év alatt kiépült hálózat -a mely most eladósorba került - Budapest öt legfontosabb bevásárlóközpontjában van jelen önkiszoláló egységeivel (Árkád, Mammut, Allé, Westend és a Budaörsi Auchan Korzó).

 

Az egységekben forgalmazott frozen yogurt valójában joghurt alapú fagylalt, amelyből a cukormentes, illetve natúr változat mellett számtalan egyéb, főképp gyümölcsös íz között válogathat a betérő. Termékeik a joghurt alap miatt nagyon könnyűek, frissítőek, és nem utolsósorban egészségesek.

A Jono Yogo jóval színesebb és szélesebb választékot vonultat fel, mint a hagyomános fagylaltozók, mivel a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek és az egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között. Minden frozen yogurt gluténmentes, csökkentett cukortartalmú és csak 1,5 százalék zsírtartalommal rendelkezik. Az ízek között található cukor-, illetve laktózmentes változat is.

 

A Yono Jog cég termékei főképp az újdonságokra nyitott, fiatalabb korosztály körében örvendenek óriási népszerűségnek.

A tulajdonosok most olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a már kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőségeket és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a meglévő egységeket, illetve építi tovább a hálózatot.

Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy a jövőben további franchise átvevők bevonásával jelentős, nagy hazai hálózattá nőhesse ki magát.  Az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatok lehetővé teszik, hogy minden ehhez szükséges ismeret és infrastruktúra az új tulajdonos rendelkezésére álljon.

 

A hálózat belföldi növekedésen túl külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas, aminek létrejöttével további bevételek megszerzésére is lehetőség nyílhat – a saját egységekben képződött hasznon túl a franchise jogok értékesítése is profit részét képezhetik majd, így a befektetés megtérülése is gyorsabbá és kedvezőbbé válhat.

A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, fiatalos, színes környezet egyedüli frozen yogurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon. Az üzletek mérete 50-100 négyzetméter közé tehető. Az értékesítés során átadásra kerül az üzletek bérleti joga, a meghatározóan egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a teljesen kidolgozott franchise dokumentáció.

További információ:

Dakexpo Kft.
Millavári Barna
+36 1 274 5186

millavari@franchiseportal.hu

Share this post