Tovább terjeszkedik a Zing franchise Budapesten

A Zing megnyitotta eddigi legnagyobb és legmodernebb éttermét a Shopmark bevásárlóközpontban. A legújabb egység concept store mintaként szolgál majd minden következő Zing egység számára.

2018.któber 30-án nyitotta meg kapuit a Zing hatodik étterme a Shopmark bevásárlóközpontban, a 19. kerületben, Kispesten. Ez az első egység, amelyben már az új designt láthatják a látogatók, miközben a modernizált háttértechnológia előnyeit élvezik – kedvenc hamburgereik és a hamisítatlan Zing-érzés mellett.

Susánszky Ádám, a Zing egyik alapító-tulajdonosa az alábbiakat mondta el az új étteremről: “A Shopmarkban megnyitott Zing concept store-ral kapcsolatban kijelenthetjük, hogy, az évek alatt tökéletesített workflow elérte végleges formáját, erre alapozva pedig óránként 150 adag étel kiadását tudjuk megvalósítani. Emellett nagy büszkeségünkre a Zing Shopmark megnyitásával a teljes belső design koncepció és technológia is célegyenesbe ért.”

A Zing emellett jelenleg 5 helyszínen várja az éhes látogatókat Budapesten, az Allee-nál, a Király utcában 2 helyen, a Karavánban illetve a Széll Kálmán téren, de még idén megnyitja kapuit a 7. éttermük is a belvárosban!

Forrás:
ZING BURGER & CO

Share this post