Természetes kék fagylattal újít a Levendula Kézműves Fagylaltozó

A Levendula Kézműves Fagylaltozó és a Telenor együttműködése eredményeként elkészült a #hipernetfagyi, mely kizárólag természetes összetevőkből áll.

Régóta keresték Levendula Kézműves Fagylaltozóban a kék fagylaltot, hiszen a gyerekek gyakran választanak színek alapján, azonban mindeddig nem készített ilyet a fagylaltozó, mert mesterséges színezék nélkül nem volt kivitelezhető. A Telenor felkérése miatt azonban újra megvizsgálták a lehetőségeket, és így találtak rá a kék algára, melynek gyönyörű színe van, és emellett nagyon egészséges is. Az Instagramon több éve hódít különböző reggelik, turmixok, és smoothie-k természetes színezékeként.

“A fagylalt különleges kék színéhez a vanília ízét párosítottuk, ami ízében a klasszikus „retro” vaníliához hasonlít a legjobban.” – mondta el Brunner Zsolt, a hálózat egyik tulajdonosa.

De mi is az a kék alga?

Egy olyan élelmiszer amit főként Ázsiában és a Hawaii szigetvilágon termesztenek, mert nagyon sok pozitív hatása van a szervezetre, rengeteg tápanyagot és különleges vitaminokat tartalmaz.

Gazdag többek között s B vitaminokban, Béta karotinban és vasban. A kék alga méregtelenít, táplál, lúgosít, és feltölti a szervezetet nyomelemekkel, ásványi anyagokkal.

Share this post