Stilianos – zöld uszodák a babák védelmében

We are green! A Stilianos Babauszodák franchise hálózat jelszavához híven elkötelezetten törekszik a környezettudatos működésre. A egységei 2019-től kizárólag gyermek- és környezetbarát tisztítószereket használnak uszodáik tisztántartására. Ennek köszönhetően 2019-től már a hálózat minden uszodája zöld uszoda minősítésben várja az SHD foglalkozások résztvevőit.

A Stilianos Babauszoda már több, mint 10 évvel ezelőtt az elsők között alakította ki a klórmentes környezetet a gyermekek számára, és mára már megvalósították célkitűzésüket – a hálózaton belül minden uszodájuk vegyszermentes. Az UV-fényes vízfertőtlenítés alkalmazása mellett a Stilianos Baby Care tisztítószerekkel varázsolja ragyogóvá minden helyiségét, így nem csak a környezetet, de a gyermekek és szüleik egészségét is óvja.

A magyar fejlesztésű és Magyarországon gyártott tisztítószerek kizárólag növényi kivonatot tartalmaznak, ezért rendkívül környezetbarát és mégis hatékony eszközök a takarításban. Mérgező vegyi anyagoktól mentesek, így használatuk során nem szennyezik a levegőt sem. Bátran alkalmazhatjuk őket védőfelszerelés nélkül, miközben családunk is maximális biztonságban van.

 

A „We are green” projekt megvalósítása során a fokozatosság elvét alkalmazták. Először a központi uszodájukban kezdték meg a vegyszerek cseréjét Stilianos Baby Care termékekre, hogy követlenül tapasztalhassák meg a hatékonyságot és az eredményességet. Ezt követően kezdték bevezetni a környezetbarát tisztítószereket a többi Stilianos uszodában is. A próbatakarítás során azt tapasztalták, hogy bár a tisztaságnak nincs illata, de egyúttal kellemetlen, irritatív szag sem keletkezik a használatuk során. Ha valaki számára hiányozna a takarítással együtt járó “tiszta” illat, annak megoldást nyújtanak az illóolajok, melyek bármely Stilianos Baby Care tisztítószerhez adagolva alkalmazhatóak.

A megvalósításban együttműködő partnerük a CLEANNE Crystalclean. A közös munka eredményeként lehetőség nyílik nemcsak az uszodák, hanem az otth​​onok vegyszermentes, bababarát tisztán tartására is.

 

Forrás:
Stilianos Babauszoda

Share this post