Hazánkban kíván terjeszkedni a Snap Fitness

Egyre jobban terjednek azok a fitnesz stúdiók, melyek már 0-24 nyitvatartással üzemelnek a hét minden napján. Azt, hogy ez nem csak egy éppen felkapott trend, mi sem mutatja jobban, hogy az elmúlt 20 évben megkétszereződött a stúdiókba járó emberek száma.

A 2003-ban alapított amerikai hálózat, mely világszerte már több, mint 2500 egységgel rendelkezik, ennek a növekedő igénynek tesz eleget. Az Entrepreneur a világ első 50 franchise rendszere közé választotta a Snap Fitness-t.Tavaly rengeteg új szalont nyitott a hálózat, olyan ázsiai piacokkal egészítve ki hálózatát, mint Szingapúr, Malajzia vagy Thaiföld, így napjainkban már 24 országban vannak egységei. A máris erős nemzetközi jelenlét ellenére a fitnesz rendszer a jövőben még intenzívebb terjeszkedést tervez, többek között a közép-kelet-európai régióban, így Magyarországon is partnereit keresi a hálózat.

 

 

A tréningeket minden alkalommal személyre szabják – részben ez is jelenti a koncepció különlegességét és egyben hatékonyságának titkát is. A személyi edzéseket állandóan monitorozzák, így a résztvevők mindig nyomon tudják követni, mennyit fejlődtek, milyen teljesítményt adtak le az edzésen.

 

 

A franchise központ folyamatosan háttértámogatást biztosít a partnerei számára, a szerződés aláírásától kezdve a központ egy munkatársa állandó kapcsolatban áll az átvevővel, segíti nem csak az egység kialakításában, hanem az üzlet beindításában.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Share this post