Salad Box: Egészséges étel, egészséges élet

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

A Salad Box 2014-ben kezdte meg terjeszkedését hazánkban, tíz éttermével azóta a legnagyobb magyarországi salátabár hálózattá vált. Budapest mellett, Dunakeszin, illetve 2018 januárjától már Debrecenben is működik egységük.

A Salad Box elsősorban széles választékú salátákat kínál, melyek mellett még levesekkel, desszertekkel, s frissen facsart gyümölcslevekkel, limonádékkal várják vendégeiket. A hálózat kínálatát a mai felgyorsult világban minőségi, változatos, friss és természete

A Salad Boxot 2011-ben Romániában alapították. Napjainkra egy nemzetközi szinten folyamatosan bővülő, innovatív franchise koncepcióvá vált, ezt tükrözi hogy már öt országban működnek éttermeik. Az első magyarországi egyégük a Pólus Centerben került kialakításra, melyet 2016–ig további 4 üzletnyitás követett. A legnagyobb változást az Eiffel Téri Salad Box étterem hozta, melynek segítségével nagyon sokan megismerték a koncepciót, azt követően Debrecenben az első vidéki éttermüket is megnyitották.

A vegetáriánus vásárlóktól kezdve a húsimádókig mindenki megtalálhatja a számítását a Salad Box egységekben, hiszen végtelen kombinációs lehetőség közül állíthatják össze salátáikat. 
A hálózat tulajdonosai az elkövetkezendő 5 évben franchise partnerek bevonásával 30 további Salad Box gyorsétterem nyitását tervezik hazánkban.

Share this post