Russo’s New York Pizzéria hálózat Magyarországon kíván terjeszkedni

Hazánkban is meg szeretne jelnni az 1978-ban alapított észak-amerikai pizzéria lánc. A Russo's New York Pizzéria az egész országban keres franchise partnereket, akik több üzleti modell közül is választhatnak.

Russo’s New York Pizzéria hálózat Magyarországon kíván terjeszkedni
Hazánkban is meg szeretne jelenni az 1978-ban alapított észak-amerikai pizzéria lánc. A Russo’s New York Pizzéria az egész országban keres franchise partnereket, akik több üzleti modell közül is választhatnak.

A több mint 100 éves, családi receptek alapján működő étteremlánc a magyar piac felé fordítja minden figyelmét és megkezdi a franchise partnerek keresését hazánkban. A hálózat célja a New York stílusú pizzák meghonosítása az öreg kontinensen is. Russo pizzériájának hazánk jelenti az európai terjeszkedés első állomását, céljuk több egységből álló, országos lánc kiépítése – Budapest mellett elsősorban a nagyobb megyeszékhelyekre koncentrálva.

 

A Russo’s New York Pizzéria egyedülálló koncepció, amely az éttermi értékesítés mellett élelmiszerboltokba is szállítja fagyasztott pizzáit, illetve különböző ételeit. Az Egyesült Államokban jelenleg már több, mint 3000 üzletben értékesítik termékeiket.

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig az Egyesült Államok mellett az Arab-félszigeten vannak még jelen. Müködik egységük az Egyesült Arab Emírségekben és Rijádban, Szaud-Arábia fővárosában is.

 

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Share this post