Reinpold’s Kolbice – trend és hagyomány kenyértölcsérben

A Kolbice története 2012-ben indult. A két alapító közösen fejlesztette és szabadalmaztatta a terméket, ahol a kolbász és a kenyér fogyasztását új köntösbe öltöztetve egyedi, magyar, minőségi street food étel megalkotása volt az elsődleges cél. 2015 óta a két alapító saját egyedi elképzelése és értékrendje szerint külön folytatja tevékenységét.

Radnai Tamás, a Reinpold’s Kolbice tulajdonosa mutatja be cégét és termékeiket:

“Számomra fontos, hogy kolbászkáink hústartalma maximális mennyiségű legyen, és ez kizárólag minőségi alapanyagokból megvalósítva történjen. A magas minőségi elvárásoknak való megfelelés, a folyamatos minőségi ellenőrzés, valamint folyamatos termékfejelsztés mellett tudunk dinamikusan fejlődni. Emellett fontosnak tartjuk, hogy termékeink közül glutén- és laktózérzékenyek, vegetáriánusok is találjanak számukra megfelelőt. Kolbászkáink a vega kolbász kivételével mind glutén-, laktóz- és szójamentesek. Gluténmentes tölcsérünk 100%-ban gluténmentes üzemben készül, és emellett tej-, tojás- és laktóztmentes is. A termékpalettát folyamatosan igazítjuk a vásárlói igényekhez, így alakult ki állandó és időszakos kínálatunk. 2015 elején a KOLB-dog™, majd az év végén a KOLBox™ termékeink kerültek bevezetésre.

A hagyományos bajor és magyaros kolbászkák a német eredetű Curry Wurst mintájára készült currykolbásszal, valamint a könnyedebb ételeket választók számára kiváló oregánós fűszerezésű 100% csirkemellből készült csirkekolbásszal egészülnek ki.

A cég dinamikusan fejlődő franchise tevékenységének köszönhetően folyamatosan nyílnak üzleteink. Így találkozhat velünk Budapesten kívül az ország 10 nagyobb városában is.

Már nemzetközi szinten is jelen van franchise hálózatunk. Angliából, Németországból, Ausztriából és Felvidékről is vannak partnereink. Fontos megjegyeznünk, hogy partnereink számára a pénzügyi lehetőségen túl biztosítjuk a folyamatos fejlődést és szakmai támogatást. Food truckjainkkal számos hazai és nemzetközi rendezvényen, fesztiválon találkozhattak már vevőink, és ez a jövőben sem lesz másképp.”

Forrás:
Reinpold’s Kolbice

Share this post