Partnereket keres Magyarországon a Thermomix

A legintelligensebb robotgép immár Magyarországon is elérhető

Legyen Ön a Thermomix magyarországi partnere!

Építse fel saját csapatát és tanácsadói hálózatát, indítsa el saját, önálló vállalkozását!
A németországi alapítású Vorwerk & Co. a Thermomix 5 háztartási robotgépéhez keres forgalmazó partnereket Magyarországon. A cég családi vállalkozásként indult és immár több, mint 130 éves múltra tekint vissza. Kiemelkedő minőségű, innovatív háztartási eszközei ma már szerte a világon megtalálhatóak a háztartásokban.
A cég a Thermomix all-in-one multifunkcionális konyhaeszközt 1972-ben vetette piacra – hatalmas sikerrel. A termékeladások száma világszerte évente 1,2 millió db. körül mozog 40.000 dedikált ügynöküknek köszönhetően.  

A Thermomix 5:

– A Thermomix-et Németországban gyártják a legmagasabb minőségbeli követelményeknek megfelelően.

– Termékkategóriájának vezető robotikus konyhai eszköze.

– A Thermomix 12 különböző funkciót egyesít egy készülékben, mér, kever, őröl, párol, főz, stb.

– A Thermomix 5-el egészségesen, egyszerűen és gyorsan főzhet teljesen újfajta ételeket, a mellékelt szakácskönyvvel szinte bármit el lehet készíteni.

Thermomix 5 a multifunkciós konyhai készülékek globális vezetője. Közvetlen értékesítési modellje számos kereskedelmi előnyhöz juttatja forgalmazóit, akik egy teljes integrált folyamatot haszonélvezői, ideértve a gyártást, a marketinget és az értékesítés utáni támogatást.

 

Vorwerk ideális partnere egy olyan lehetséges befektető, vállalkozó, aki szenvedélyt érez a főzés iránt, megfelelő üzleti gondolkodásmóddal rendelkezik, jó csapatépítő és együtt tud dolgozni részmunkaidős (jutalékalapú) értékesítőkkel a társadalom bármely szegmenséből. Az értékesítők tevékenysége főleg a közvetlenül a háztartásokban tartott bemutatókra épül.


 

A kiválasztás követelményei:
1. üzleti gondolkodásmód
2. üzleti kapacitás a minimum készlet fenntartására, fiókiroda létrehozására és az értékesítési vezetők felvételére
3. alkalmasság a Thermomix vállalkozás létrehozására. 
 

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Vorwerk lehetőségéről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén.

 

Omar Weheba

Vorwerk – Thermomix Sales Manager

Email: omar.weheba@vorwerk.ch

Telefon: +41 44 786 0 126

Részletek a Thermomix oldalán és a Franchiseportal virtuális kiállításán.

Share this post