Összeolvad Magyarország két legnagyobb franchise híroldala

Augusztus közepétől, közel 15 éves működés után elkötözik a franchiseportal.hu

Augusztus 20-án a franchiseportal.hu, és a franchising.hu szerkesztősége összevonja erőit, és a franchising.hu oldalon napi rendszereségű megjelenésekkel várják a franchise hálózatok iránt érdeklődőket.

A franchising.hu egy 15 országból álló hálózat, közép-kelet európa számos országában, napi szinten közölnek franchise híreket az érdeklődők számára.

Az összeolvadásnak köszönhetően lényegesen bővülni fog a franchising.hu oldalon megjelenő hazai és külföldi franchise koncepciók köre. Célunk, hogy minél több embernek segíthessünk, hogy megtalálja álmai vállalkozását.

A franchiseportal.hu oldal 2004-ben, 15 évvel ezelőtt kezdte meg működését. Ezidő alatt az oldalon mintegy 6800 szakmai cikk jelent meg több mint 100 franchise koncepcióról. Az oldal a hírek, aktualitások mellett számos interjúnak, kiállítás beharangozónak adott még otthont.

Nagy szeretettel gondolunk minden Olvasónkra, akik az elmúlt 15 évben értékelték, és előszeretettel látogatták oldalunkat, akikkel együtt egy szellemi tábor nagy családját képeztük. Hűséges olvasóinkat várjuk szeretettel augusztus 20-tól a franchising.hu oldalán.

Share this post