Nemzetközi Franchise Expo Frankfurtban

Az amerikai MFV Expositions - mely a világ vezető franchise rendezvényeinek fő szervezője -a Német Franchise Szövetséggel együttműködve FRANCHISE EXPO18 FRANKFURT néven 2018 szeptember 27-29. között hosszú idő után újra franchise kiállítást rendez Németországban.

 

A franchise terjedése világszerte gyorsuló tendenciákat mutat és fontos üzleti lehetőséget nyújt a függetlenedni vágyók számára, ezért a frankfurti rendezvény programja kiemelt figyelemmel fordul azok felé, akik csatlakozási szándékukkal ily módon szeretnének önálló vállalkozóvá válni.
A franchise napjainkban már a szolgáltatástól a vendéglátáson, kereskedelmen, turizmus-szabadidős szolgáltatásokon keresztül akár az építőiparig terjedően szinte minden üzleti szektorban izgalmas és eredményes koncepciókat tud felmutatni. A Frankfurti Kiállítási Központban több, mint 100 kiállító várja majd az érdeklődőket a világ minden tájáról.
Az EXPON-n a kiállítók között olyan világmárkák képviseltetik magukat, mint a McDonald’s, Action Coach, Cartridge World, a Papa John’, Sushi Wok, United Franchise Group, vagy a Wayback Burgers.

Bár a franchise rendszerekhez való csatlakozás tőkeigényes, a kezdeti kockázat minimálisra csökken a már jól bevezetett üzleti modell, a megfelelően kidolgozott közös marketing és a mindenre kiterjedő képzések miatt. Ezek együttesen olyan hozzáadott értéket képviselnek, amelyek nem csak kezdő vállalkozók számára nyújtanak jelentős segítséget egy-egy üzlet beindításához.

A világhírű hálózatok mellett a vásáron számos fiatal, innovatív ötlettel jelentkező márka is várja majd a látogatókat, mint például a Szlovéniából származó Pinar, aki kézi gyártású bejárati ajtók készítésével foglalkozik, vagy a belga csokoládégyártó Leonidas Store, mely egy szinte minden folyamatot digitálisan vezérlő koncepciót forgalmaz.

 

 

Az kiállítást franchise-al kapcsolatos előadások sorozata kíséri majd, amelyek a új csatlakozók, befektetők és a már működő franchise-ok egymásra találását kívánják elősegíteni. A széleskörű szakmai program olyan potenciális hálózatalapítókat, illetve már működő kisebb hálózatokat is megcéloz, akik a több egységből álló partnerség jövedelmező tendenciáját kívánják követni. A program részét képezik még a workshopok, illetve a munkacsoportok és kerekasztal beszélgetések, melyek a sikeres hálózatépítésről, az ügyfelek megszerzéséről, valamint a franchise pénzügyi és jogi keretfeltételeiről szólnak majd.

A kiállítás szeptember 27-én, csütörtökön 13.00 órakor nyitja kapuit és 29-én, szombaton délután zár.
A látogatói belépő 20 EUR, a diákok számára 10 EUR.

A megrendezésre kerülő kiállításról további részletek a www.franchiseexpofrankfurt.com –on találhatóak.

Amennyiben kiállítóként részt kíván venni a kiállításon, kérjük jelezze szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkársága felé.
e-mail: info@franchise.hu
Tel.: +36 1 391 7313

Share this post