Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.
 
 
A Magyar Franchise Szövetség szervezésében február elsején megrendezett Franchise Börze minden várakozást felülmúlt. Több mint két tucat hálózat mutatkozott be az eseményen, és a látogatók száma is meghaladta a 400-at. Hosszú szünet után került sor ismét Magyarországon franchise kiállításra – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkár asszonya. A kiállítók többségében a szövetség tagjai, de jó néhány új, hazai koncepció is részt vett a börzén. A franchise szektorban is érezteti hatását a gazdasági fellendülés, a hálózatok bővülni szeretnének és ismét sok vállalkozni kívánó honfitársunk van. Ez a kiállítás azokat célozta meg, akik vállalkozást akarnak indítani, és egy megbízható, kipróbált modellt akarnak átvenni – tette hozzá dr. Mandel Katalin.
 
 
A franchise szövetség is úgy látja, hogy a vállalkozás lehet az egyik kulcs a fiatalok elvándorlásának megállításhoz.  Nagyobb eséllyel    tudjuk itthon tartani  az embereket, ha lehetőséget nyújtunk a biztos vállalkozáshoz. A szövetség szlogenje: Felszolgálsz Londonban, vagy kávézót nyitsz Budapesten? Ez pontosan kifejezi mire gondolunk. Alkalmazottként nincs esély arra Magyarországon, hogy nyugat-európai bérezésben részesüljünk, de vállalkozóként, különösen úgy, hogy a saját főnökünk lehetünk sokkal többet lehet keresni.
 
 
A kiállítás utóélete még javában zajlik, ilyenkor veszik fel ismét a kiállítók a kapcsolatot az érdeklődőkkel, de már most nagyon pozitívan nyilatkoztak a bemutatkozó a franchise hálózatok a börzéről. Sokkal több komoly érdeklődő kereste fel a standokat, mint arra a rendezvényt megelőzően számítottak. Többen jelezték már most, hogy ott lesznek a jövő évi börzén is.

Share this post