Mit is jelent franchise átvevőnek lenni?

A franchise-t kereső vállalkozók számára a legnagyobb vonzereő egy piacon már bizonyított modell.

Kizárólag azok a hálózatok, amelyek kellő ideig, sikeresen működtek képesek nyereséges és minden fél – rendszergazda, mester franchise partnerek és átvevők – számára kedvező körülményeket kínálni.

A DepilConcept egy már 12 éve működő koncepció, mely időről időre képes volt bizonyítani, hogy mennyire is hatékony eszköz a franchise a helyi piacokon való erőteljes terjeszkedésben.

A hálózat több, mint 100 átvevője képes volt régi munkahelyétől elszakadva saját főnökévé válni, mindezt rövid időn belül, anélkül, hogy újra fel kellett volna találniuk a kereket. Ellenkezőleg, csak a DepilConcept által már bizonyított, létező know-howt kellett felhasználniuk és alkalmazniuk a sikerhez.

A DepilConcept mára több száz munkahelyet teremtett és még fog teremteni.

A hálózat partnereinek többsége nem azért döntött a csatlakozás mellett, mert esetleg gyűlölték volna korábbi munkájukat, hanem azért, mert valami fontosat akartak elérni. Készen álltak rá, hogy egy saját vállalkozást indítsanak.

A DepilConcept átvevői napjukat azzal kezdik, hogy ellenőrzik minden rendelkezésre áll-e az egységben és felmérik az előttük álló nap értékesítési potenciálját. A mester franchise partnerekre nagyobb felelősség hárul, hiszen ők nem csak saját egységeiket működtetik, de partnereikre is figyelmet kell fordítaniuk.

Sokan úgy gondolják, hogy egy saját vállalkozás az amibe csak be kell fektetniük, hogy az nyereséget termeljen. Ez nem így van. Egy saját vállalkozás üzemeltetése kemény munkát jelent és napi szinten próbára teszi az emberek problémamegoldó képességét. A DepilConcept franchise átvevőjének lenni azt is jelenti, hogy a nap folyamán nem egyedül dolgozol, mindig vannak, akiket hívhatsz és akikre számíthatsz vállalkozásod működtetése során.

Share this post