Miskolcra járnak palacsintázni a sztárok

Sztárok, köztük énekesek, költők, humoristák, de még közismert sportolók is bőven akadnak a híres Creppy PalacsintaHáz törzsvendégei között. Minőség, kreativitás és igényesség jellemzi a különleges helyet, ahol a palacsinta körül forog minden.

Oszlánczi Réka a Creppy brand alapítója elárulta, hogy a Creppy PalacsintaHáz vendégei között gyakran megfordulnak az országhatáron túlról, de hírességekkel is gyakran összefuthatnak a helyiek. Igazi sztárlistával büszkélkedhet a 12 éves magyar családi vállalkozás, hiszen vendégük volt már többek között a Tankcsapda, Aranyosi Péter, Müller Péter Sziámi, Csernus Imre, Vadon Jani, Sipos F. Tamás, Katus Attila, és a DVTK több játékosa is. A Kozmix is járt már a (Palacsinta)házban, és az énekes Pál Dénes is itt ünnepelte a születésnapját. (Forrás: Creppy PalacsintaHázFacebook oldala)

,,Büszkék vagyunk arra, hogy gyönyörű városunk és meseszép környezete már nem csak a kocsonyába rekedt béka pislogásáról, a barlangfürdő gyógyító termál vizéről, vagy a leghosszabb sétáló utcájáról jut az emberek eszébe, hanem a palacsintás élményeknek köszönhetően is egyre nagyobb vonzerőt jelent a térségben. Úgy érzem, az elmúlt évek munkája meghozta gyümölcsét.” – árulta el Oszlánczi Réka brandalapító és étteremtulajdonos.

Pedig nem volt ez mindig így. A Miskolc szívében található Avasi pincevilág a kétezres évek derekán hullámvölgyben volt. Kihalt utcácskáin sok romos pince árválkodott. A Creppy Palacsintaház fejlődésével együtt hozta vissza az életet ebbe a zegzugos világába.

Aki még nem járt itt, feltehetően el sem tudja képzelni, hogy mit lehet kihozni egy „egyszerű” palacsintából. A Creppy filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni.

 

Ilyen például a juhtúrós tejföllel locsolt zöldséges palacsinta tekerccsel kínált vörösboros marhapörkölt, amely szalonnatepertővel megbolondítva igazán megindítja az ember fantáziáját. A mandulás kéregben kirántott palacsinta batyukba rejtett mézes málnaszemek is elvarázsolják az embert.

A több mint 80 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat.A Creppy megálmodóinak természetesen az a legfontosabb, hogy a vendégek mindig boldogan és jó szájízzel hagyják el a Palacsintaház különleges, építészeti szempontból is trendi és hangulatos falait.

,,Nagyon szépen köszönöm a kellemes ételt, a szuper hangulatot és kiszolgálást. Ügyesen oldották meg még a vegán és gluténmentes palacsinta kihívást is!” – olvashatjuk Fenyő Ivántól az étterem vendégkönyvében.

Garantált a kulináris élmény

A Creppy már 12 éve nap mint nap különlegességekkel kápráztatja el vendégeit. Valódi kulináris élményközpontként említik sokan a helyet, ahol az egyedülálló fogások különleges atmoszférával és családias kiszolgálással párosulnak. A Creppy palacsintamámorra szomjazóknak érdemes akár napokkal előre foglalni, ha át akarják élni azt, amihez foghatót máshol biztosan nem tapasztalhatnak.

A jövő még csak most kezdődik el.

Óriási dolgokra számíthatunk a Creppy Palacsintázóban, hiszen a fiatal cégvezetőnek nagy álmai vannak a jövőre nézve. Még az év végéig tervezik megnyitni a legmodernebb technikával felszerelt, egyedülálló gasztronómiai központot, a Creppy Centert, mely multifunkciós konyhai, oktató és rendezvény központként fog funkcionálni, bázisaként a Creppy franchise terjeszkedésének.

 

Forrás:
Creppy PalacsintaHáz
Sajtóközlemény – 2018.09.19./PResston PR

 

Share this post