Milyen személyiség szükséges a franchise-hoz?

Az általános vélekedés, hogy olyan tulajdonságok kellenek, mint bármely más vállalkozónak, és ez részben igaz is.

Az átvevőnek céltudatosnak, motiváltnak és optimista vezetőnek kell lennie. Ezek a tulajdonságok segítenek a jó alkalmazottak kiválasztásában, és úgy motiválják a dolgozókat, hogy ők is lelkesedjenek a márkáért. Az optimista szemlélet a mindennapi problémák megoldásánál nagy fontos. Ezek minden  más vállalkozóra is igazak.

A DepilConcept átvevőinél az a tapasztalat, hogy azok a legsikeresebbek, akik egyszerre képesek követni a brand előírásait és egyúttal kreatívak is tudnak lenni. A szabályokat követni kell a sikerhez, a kreativitás pedig a kiemelkedés elengedhetetlen feltétele.

A DepilConcept partnereit mégis a központi közös képzéseken való részvétel és a rendszergazda támogatása teszi sikeressé.

Tehát mik a szabályok? Természetesen vannak egyértelmű elemek, az egységes logó, színek, minták stb., és rendelkezésre álló a kézikönyvek, melyek tartalmát követni kell! Ezt a dokumentációt a sok éves tapasztalat hozta létre és a piac formálta. Tartalmazza a stratégiát, és segíti a problémák megoldását.

A franchise partner a kézikönyvekben felhalmozott tudással sok időt, energiát, és pénzt takarít meg és sikeresen képes vezetni egységét, hiszen a koncepciót a rendszergazda a hosszú évek tapasztalata alatt dolgozta ki.

Kapcsolat:
Dakexpo Kft.:
info@dakexpo.com
+36 1 274-5186

Share this post