Miért pont Közép-Európában terjeszkedik a DepilConcept?

A DepilConcept új stratégiáját, kifejezetten a közép-európai terjeszkedésre építi.

A hálózat 2007-ben, Portugáliában indult és mostanra több, mint 100 egységgel működik 4 országban, piacvezetőként Portugáliában és Lengyelországban. A DepilConcept most több, olyan hasonló országba kíván belépni, mint Magyarország, Szlovákia, Szlovénia és Csehország.

A hálózatot leginkább a volt keleti blokk országai érdeklik terjeszkedési szempontból. Először is, ezek az országok kiemelkedő növekedési ütemet mutattak. A közép-európai államok alacsony államadóssága, a megnövekedett egy főre jutó termelékenységi és csökkenő a munkanélküliségi mutatók, mind lehetőséget jelentenek egy belépő franchise hálózat számára.

Másodszor, a vámhatárok eltörlése miatt, különösen a feldolgozóipar termékeinek tekintetében; egy erős integrációs kapcsolat alakult ki a közép-európai régió és Európa egésze között. A különböző szerződések és megegyezések mentén kialakult egyének, tőke, szolgáltatások és áruk szabad mozgása egyaránt, kétségtelenül segíti egy franchise hálózat terjeszkedését, mind működés, import, export és a leendő partnerek képzése szempontjából.

Harmadszor, a nyugatiasodó közép-európai országok pozitívan tekintenek a portugáliai cégekre, nem csak ügyfél-szempontból, de befektetési lehetőségként is.

A közép-európai országok hasonló történelmi gyökerekkel és kulturális hagyományokkal rendelkeznek, így számos gondolkodásmódbeli hasonlóság van köztük. A DepilConcept portugál és lengyel sikerei mind azt mutatják, hogy a hálózatnak kitűnő terjeszkedési potenciálja van ezekben a fent említett országokban.

Ugyanakkor a DepilConcept tisztában van azzal is, hogy minden országnak saját, egyedi identitása van, legyen az a művészet, a kultúra területén vagy akár az üzleti szektorban és marketingben. Ezért keres a DepilConcept egy magyarországi mester franchise partnert, akinek a támogatásával és szakértelmével a hálózat sikeresen terjeszkedhet az országban.

Share this post