Miért a mester franchise-t választottuk?

Sokféleképpen terjeszkedhet egy hálózat, de a DepilConcept mégis a Mester Franchise rendszert választotta.

Mi, a DepilConcep-nél úgy véljük, hogy ez a leggyorsabb és legtöbb nyereséggel járó útja a terjeszkedésnek. A Mester Átvevő nem csak egy befektető, aki a nyereségre vár,  hanem partnerei által ő is átadóvá válik, és részt vesz a hálózat fejlesztésében, tudásával és ismereteivel támogatja a hálózat tagjait.

Nincs értelme eltitkolni a Master Átvevő belépési díjait, és a várható befektetési költségeket, de miután a szerződés aláírása, megtörtént a Mester Átvevő sokkal nagyobb nyereségre számíthat, a fejlődési lehetőség jóval komolyabb, mint egyéni vállalkozások esetén. Ezen felül komoly jövedelmet jelentenek a későbbi belépési díjak, illetve az átvevők által fizetett havi royalty egy része is hozzá folyik be.

Más országokban is ezzel a modellel talált a DepilConcept elhivatott befektetőket, akik biztosítják a sikert és növekedést olyan piacokon, melyek eltérnek a portugáltól. A sikerhez lokális marketing és helyismeret is szükséges, amit egy Mester Átvevő tud leginkább biztosítani.

Mindezeknek köszönhető, hogy a DepilConcept  különböző piacokon egyszerre  tud sikeresen jelen lenni, és nagyobb ellenőrzést képes gyakorolni a márkára és az értékesítésre, valamint ez teszi lehetővé a barnd minőségének fenntartását.

Végezetül néhány beszédes statisztikai adat a franchise rendszerekről: a franchise vállalkozások  85%-a működik az  első 5 évet követően, míg a franchise szektoron kívül ez a szám csak 15%. A nagyobb túlélési arányra  megmagyarázat egyszerű: a franchise-ban a vállalkozó nincs egyedül, a rendszergazda és az átvevők egymásra támaszkodnak, egymást segítik, ezzel biztosítva a sikert.

Share this post