Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Május 24-én Budapesten megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség. A szokásosan május végén megrendezésre kerülő eseményen a rendszergazda- és a társult tagok is nagy számban képviseltették magukat, így a közgyűlés határozatképes volt.

Vidács Gyula, a szövetség elnöke ismertette a 2018. évi közgyűlési beszámolót, amit a tagság elfogadott. Beszédében kiemelte, hogy mennyire megnövekedett az érdeklődés a franchise iránt, és talán ennek köszönhetően is a szövetség taglétszáma is több mint 10%-os emelkedést könyvelhetett el.

A szövetség egyre nagyobb hangsúlyt fektet az oktatásra, franchise képzésre, hiszen mind több vállalkozás tervezi franchise hálózat elindítását. A gazdasági növekedést kihasználva sokan döntenek a franchise mellett, az ő számukra kíván segítséget nyújtani a franchise szövetség a képzések beindításával.
A következő napirendi pontban Pesei Tamás, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az egyszerűsített 2018. évi mérleget, melyet a tagság egyhangúlag elfogadott.

A közgyűlés második részében dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkára bemutatta a szövetséghez újonnan csatlakozott vállalkozásokat, és köszöntötte a rendes taggá vált hálózatokat.

Főtitkár asszony kitért az elkövetkező időszak szövetségi eseményeire, a franchise díjakra, a januári Gálavacsorára és a Bécsben megrendezésre kerülő Multi-unit Konferenciára.
A közgyűlés svédasztalos ebéddel zárult melynek során a tagok kihasználhatták az időt az újonnan belépettek megismerésére, bemutatkozásra, beszélgetésre és tapasztalatcserére.

Share this post