Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Az Orbis Hotel Group, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere megnyitotta első szállodáit Szlovéniában, a Mercure és ibis Styles Maribort, helyi partnerével, a befektető Terme Mariborral közösen – közölte a vállalat.

A teljes felújítást követően mindkét szállodát franchise szerződések keretében nyitották meg és az AccorHotels nemzetközileg ismert márkanevei alatt, Mercure és ibis Styles szállodákként fogadták első vendégeiket 2018 január 29-én. A felújításra szánt teljes befektetés összege körülbelül 600 000 euró volt, beleértve a szobák, a lobbi és az éttermek átalakítását.

Mindkét szállodát új néven ismerik már a belvárosban. A korábbi Piramida szálloda Mercure Maribor City Center**** és a korábbi Orel szálloda ibis Styles Maribor City Center*** néven nyitott újra. Mindkét szálloda az AccorHotels tagjává vált. Az AccorHotels a világ vezető utazási és életmód csoportja, több mint 4 200 szállodával 90 országban van jelen világszerte, 250 000 fős elkötelezett nőből és férfiből álló globális csapatának pedig egyetlen szívből jövő eltökélt célja van: „Feel Welcome”.

forrás: http://turizmusonline.hu

Share this post