Megnyílt Magyarország legnagyobb party-kellék áruháza

Mostantól tényleg itt kezdődik a party! Megnyílt Magyarország legnagyobb party-kellék áruháza a Party Point Árkád Budapest.

Az impozáns üzlet több mint 300m2-en várja látogatóit, ahol megtalálható minden a léggömböktől kezdve a teljes party dekorációig, ami egy látványos meglepetéshez, ajándékhoz vagy egy elegáns partyhoz, gyerekbulihoz kell. Az üzlet különlegessége, hogy itt nemcsak vásárolni lehet, de a vásárlók és a gyerekek számára igazi élményt nyújt az üzlet, és ezen kívül sok meglepetés és látványosság várja az ide látogatókat.

A Party Point hálózat Magyarország legnagyobb party-kellék kiskereskedelmi lánca. Budapesten és vidéken is 6-6 üzlettel várja a vásárlókat, és két szomszédos országban is található Party Point üzlet. Emellett a hálózat webshopot is üzemeltet, hogy a termékek az egész országban elérhetőek legyenek. A hálózat anyavállalata a Funny Box Kft, amely léggömb és party-kellék nagykereskedés mellett a kiskereskedelemben is jelentős szerepet képvisel, és a színvonalas modern party-kultúra magyarországi terjesztése mellett kötelezte el magát.

A Party Point Árkád Budapest eddig is az országos party-kellék hálózat legjelentősebb tagja volt, és ezzel az átalakítással egyértelműen az egész magyar party piac kiemelkedő különlegességévé válik. Az átalakított és megújult üzletben számtalanlátványos elemet találunk, amelyek átölelik mindazt, ami napjainkban egy modern partyt jellemez; egyediség, fantázia, kreativitás, amelyekhez a szakértelem és professzionalizmus társulnak. Ez a cég felépítésének, a nemzetközi trendek ismeretének és a munkatársak szaktudásának köszönhető. Kijelenthetjük a Party Point Árkád Budapest a party specialista ma Magyarországon.

Érdemes ellátogatni az új Party Point üzletbe, ahol a party-termékek mellet, sok inspirációt és ötletet kapunk egy jó bulihoz vagy szülinaphoz, és szivárvány színű léggömbalagút, látványos hőlégballon a kalózok világából és sok-sok meglepetés várja a vásárlókat és a gyerekeket egyaránt.

GO GREEN – Az új „zöld” kezdeményezés a Party Point üzletekben

A Party Point egyik fő beszállító partnere elindított a Go Green with Gemar® kezdeményezést –, amely mellett a Party Point hálózat is elkötelezte magát. A „zöld” programot a Gemar olasz léggömbgyártó cég idén januárban mutatta be, amelynek lényege egy fenntartható jövő építése a következő generációk számára. A léggömbök és kiegészítők fejlesztése és gyártása a környezet megóvását szem előtt tartva történik.

A latex léggömb egy természetes választás – a Party Point üzletekben megvásárolható Gemar® léggömbök kb. ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél. A léggömbök alapjául szolgáló természetes gumi latexet a Hevea Brasiliensis gumifából nyerik, amely egy tejre emlékeztető folyadék. Hasonló eljárással jutunk a juharsziruphoz is a juharfából. Fontos, hogy a nagyközönség is megértse, hogy a természetes latex léggömbök nem tartoznak azon termékek csoportjához, amelyek a napjainkban oly gyakran emlegetett műanyag szemét által okozott környezeti problémát okozzák.

BalloonGrip™ – a kartonpálca

A Go Green program keretében bevezetésre kerül a plasztikmentes lufitartó pálca, amely kartonból készült. Az új BalloonGrip™, azaz kartonból készült léggömbpálca, – amely a Party Point üzletekben elérhető, és a cég anyavállalata a Funny Box Kft. ennek a kizárólagos magyarországi forgalmazója -, egy olyan működő „zöld” megoldás, amely biológiailag lebomlik, és környezetbarát lehetőséget biztosít, hogy a színes léggömbök továbbra is különleges pillanatokat hozzanak a hétköznapokba és ünnepek alkalmával.

Share this post