Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Május 10-én, csütörtökön 11.00 órákor kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése.

A rendezvényen kerül megválasztásra a Szövetség új vezető testülete.

 A tisztújító közgyűlésnek a fővárosi Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont. 

A közgyűlés résztvevőivel Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg tapasztalatait.

Előadásának témája: A növekedés titkai, a hálózatfejlesztés kritikus pontjai, állomásai. Hogyan jut el egy hálózat az első 50, majd 100, valamint 200 egységig. A növekedéssel járó feladatok. Felkészülés a külföldi piacokon való terjeszkedésre, az egyes országokban alkalmazott különböző növekedési modellek. 

A tisztújító közgyűlés másik előadója, Kovács Viktor Zoltán, K&H KKV marketing igazgatója, aki a "Modern és kényelmes megoldások franchise hálózatok számára" témában ad elő.

A tisztújító közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.

Az eseményen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 3-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.
 

Share this post