KRAMP gazdabolt-hálózat indult Kecskeméten

Lakossági hobbi gazdálkodótól a professzionális termelőig minden eszközt, szerszámot, alkatrészt beszerezhetünk a holland KRAMP cég első magyarországi üzletéből.

Vajon megvalósítható-e kiszolgálni mindenkit – legyen szó hobbiról vagy több száz hektáron gazdálkodó termelőről? A választ és a megoldást a KRAMP hozta el Magyarországra első hazai boltjának megnyitásával. Az elsősorban alkatrész-nagykereskedelemmel foglalkozó, 70 éves múltra visszatekintő holland cég piacvezető a maga területén. A számok magukért beszélnek, hiszen 24 országban több ezer márkát képviselnek 3.000 munkatárssal 40.000 ügyfél részére.

A cég üzletpolitikája nagyon meggyőző: az ügyfél mindig kiemelt figyelmet kap. A gyorsaság, a minőség, a korrektség a KRAMP üzleti megközelítésének alappillére. Ezt a stratégiát gondolta tovább, amikor 2006-ban Lengyelországban saját kiskereskedelmi bolthálózat kiépítését kezdte meg, 2012 óta pedig franchise koncepcióra alapozottan 162 üzlet megnyitására kerített sort.

Az első hazai KRAMP Kecskeméten nyitott meg, melyet hamarosan egy szegedi fog követni, a következő 5 évben pedig 40-50 hasonló franchise bolt megnyitását tervezik.

A kecskeméti üzlet ajtaján belépve szembetűnő, hogy a vásárlói tér mennyire szellős és átlátható. Az üzleti tér elrendezésénél fő szempont a szisztematikus csoportosítás. Remekül elkülönülnek a professzionális termékek a hobbi kertészeknek kínált árucikkektől. Három egységre oszlik a vásárlói tér: általános zónára, professzionális zónára és promóciós területre.

Nem csupán az üzletben fellelhető 4.000-féle árucikk közül tudunk választani, ennél jóval szélesebb a kínálat. A cég hatalmas raktárbázis-hálózatában több mint 500.000 termék és több ezer neves márka érhető el.

A KRAMP közel 7 éve van jelen Magyarországon. Az alkatrész-kereskedelemben élenjáró cég eddig a forgalmának szinte az egészét online bonyolította, ezért jelentős lépés a hazai piacon az első KRAMP franchise kiskereskedelmi bolt megnyitása, amelyet a Gazdaland Kft. fiatalos csapata indított útjára.

A Nagy Zsolt a Gazdaland Kft. ügyvezetője és üzlettársai sok éves agrártapasztalattal rendelkeznek. Küldetésnek érzik egy olyan üzlet vezetését, ahol nem csupán értékesíteni szeretnének, hanem a vásárlókat tanáccsal is ellátni. Cél olyan üzlet kialakítása, ahová akkor is jó benézni, ha csak szakmai segítségre van szükség. Az pedig hab a tortán, ha eközben minden eszközt, szerszámot és alkatrészt egy helyen tudunk beszerezni.

KRAMP

 

Share this post