Az egyik legfontosabb tudnivaló az, hogy valóban jó minőséget kínálnak elérhető árakon. A franchise-átvevők számára jó hír, hogy nincs sem franchise-díj, sem pedig royalty (forgalmi jutalék). A hálózat nagyon népszerű egész Európában, Olaszországban már több, mint 300 egysége van. Hozzánk legközelebb Romániában, Kolozsvárott találhatunk egységeket, de hamarosan Bukarestben is megnyílik a hálózat egyik üzlete.

Az árakról mindenképpen érdemes elmondani, hogy olyan olcsók a ruhák, hogy javíttatás helyett érdemesebb újat venni, hiszen a termékek átlagára 12 euró körül van. Persze vannak ennél drágább ruhadarabok is, hiszen az egész család számára kínálnak választékot, így például egy öltöny már 100 euró körüli összegért megvásárolható.

Az üzlethelyiségek ajánlott mérete 200 nm körül mozog. Az egységek felszerelése és bebútorozása 300 euró körül van négyzetméterenként. Nem elhanyagolható adat, hogy a hálózat egységeinek éves forgalma 5000 euró egy négyzetméterre vetítve!

A hálózat 2008-ig 100 új üzletet kíván nyitni, ehhez magyar vállalkozókat is keres, akik megvásárolnák a franchise-jogokat.

Amennyiben Önt is érdeklik a részletek, kérjük, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@franchiseportal.hu email címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

– Berka –