Két fiatal magyar franchise koncepciónak is drukkohaltunk a Nextgen in Franchising 2019-es megmérettetésén

A  Nextgen in Franchising által meghirdetett versenyen minden évben a világ 20 legígéretesebb fiatal franchise vállalkozója kap lehetőséget arra, hogy bemutassa ötleteit, vállalkozását és egy intenzív inkubátor program keretein belül a franchise szektor vezető személyiségeinek mentorálásával és támogatásával fejleszthesse tudását.

 

A program során a világ minden tájáról érkező kiválasztottakat hálózatépítési lehetőségekkel, konstruktív visszajelzésekkel és a franchise-folyamatok kulcsfontosságú elemeinek közelebbi megismertetésével segítik hozzá ahhoz, hogy a franchise következő generációjának nagyköveteivé válhassanak.

A Nextgen in Franchisingon az idén két fiatal vállalkozás is képviseli Magyarországot – a miskolci székhelyű Creppy Franchise System  Oszlánczi Réka, és az országos terjeszkedést már megkezdett Don’T Panic Angol Nyelviskola Vas Tímea vezetésével. A két innovatív koncepció megjelenése a versenyen a vállalkozások egyedi sikerén túlmutatva magyarországi régiónkat is egy egészen más, fókuszált megvilágításba helyezheti üzleti szempontból a nemzetközi franchise palettán.

A verseny nyerteseit a  2019. február 24-27-én Los Angelesben megrendezésre kerülő IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) éves konferenciáján hirdetik ki.

Share this post