Hazánkban nyit éttermet a La Boucherie, az egyik legjelentősebb francia steakhouse lánc

A La Boucherie franchise hálózat Franciaországban több, mint 140 egységet üzemeltet, és számos más országban is jelen van éttermeivel. A közép-európai terjeszkedés első állomása Bécs lesz, a következőt egységüket pedig a magyar fővárosban nyitják.

A steakhouse vendéglők nagy hagyománnyal rendelkeznek a galloknál, ezért is biztosak lehetünk benne, hogy a La Boucherie budapesti érkezése érdekes színfolttal gazdagítja majd a fővárosi éttermi palettát.
A különleges, marhahúsból készült ételek  mellett szerepelnek étlapjaikon sertéshúsok és halételek is, de a hamburgerek szerelmesei is könnyen megtalálják kedvencünket a kínálatban.

A francia étteremlánc vezetői január végén látogatnak Budapestre, hogy a potenciális partnerekkel tárgyaljanak, helyszínt válasszanak es elindítsák az első budapesti La Boucherie éttermet. Terveik szerint a kiválasztott partner több egység nyitására kap lehetőségét az elkövetkező években.

A La Boucherie franchise hálózat várja a lehetséges  franchise partnerek jelentkezését.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!

További információk:
Magyar Franchise Szövetség
E-mail: titkarsag@franchise.hu
+36 1 274-5186
+36 20 464-4492

Share this post