Hazánk első kutyakozmetikai hálózatával bővült a Magyar Franchise Szövetség

A Zöld Kutya az első kutyakozmetikai vállalkozás Magyarországon, amely franchise hálózat kiépítésével szeretné mindenki számára elérhetővé tenni szolgáltatásait.
A Zöld Kutya Kft. 2009-ben alakult, ügyvezetője, tulajdonosa és a cég motorja Szakasits Edit. A vállalkozás célja,hogy magas színvonalon gyors reakcióidővel, egyedre szabva nyújtson kutyakozmetikai szolgáltatásokat.
Hazánkban egyedülálló szakmai érdemeket szerzett mind a Zöld Kutya kozmetikai hálózat mind a tulajdonosa. Az üzletek nemzetközileg elismert és akkreditált oktatószalonok, a tulajdonos/oktató pedig nemzetközileg elismert kutyakozmetikus mester.
A Zöld Kutya koncepció tulajdonosa országszerte franchise partnereit keresi, a következő években 20 szalon nyitását tervezi országszerte. A csatlakozó partnerek számára egységes termékeket, valamint szakmai tudást biztosít. Alap- és továbbképzéseken túl, folyamatosan követve a piaci igényeket szervez továbbképzéseket, melyeken neves meghívott szakemberek osztják meg tudásukat a résztvevőkkel.
Amennyiben a koncepció felkeltette érdekődését, bővebb tájékoztatásért az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel a kapcsolatot a hálózat vezetőjével:
Szakasits Edit
edit.szakasits@zoldkutya.hu
36303840105

Share this post