Garancia-e a sikerre a franchise?

Tanulmányok azt mutatják, hogy az egyénileg indított vállalkozások nagyobb arányban mondanak csődöt az első öt év működés alatt, mint a franchise rendszerben működő egységek.

Sajnos vannak, akik úgy gondolják, hogy a rendszergazdák a termékeken, képzéseken és egyéb extra tanácsadási díjakon keresztül megpróbálják átverni az átvevőket.

A DepilConcept célja, hogy megcáfolja ezt a tévhitet azáltal. A hálózat az átláthatóságra koncentrál, így például az sem titok, hogy a központ a mester franchise átvevőkön keresztül adja el termékeit az átvevőknek. Azonban a termékek méretgazdaságosságának köszönhetően, olyan árréssel dolgoznak, amely a mester franchise átvevő és a franchise átvevők számára is kifizetődővé teszi a tranzakciót, mindezekmellett a végfelhasználókhoz is kedvező áron juthat el a termék.

A képzések egy elengedhetetlen részét képezik a franchise hálózathoz való csatlakozásnak. A hálózatok az alapképzésen adják át tudásukat és tapasztalataikat a leendő átvevőnek, hogy azok minél hatékonyabban tudják alkalmazni a know-howt saját egységeikben és már az első honaptól nyereségesek legyenek.

A DepilConcept nem számol fel külön összeget a szakértőikkel való konzultációért. A központ feladata, hogy megválaszoja a partnerek kérdéseit, segítse és motiválja őket napi szinten, hiszen az egységek sikere a hálózat sikerét is jelenti egyben.

A DepilConcept tehát biztos abban, hogy a franchise partnerek számára minden szükséges feltételt biztosítanak a sikeres működéshez.

Share this post