Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.
Hazai Frozen Yoghurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát. A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is várja vásárlóit a hét minden napján.

A hálózat tulajdonosai olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőséget, és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a már meglévő egységeket, és építi tovább a hálózatot. 

 

Az elmúlt évek, évtized tendenciái igazolták, hogy komoly igény van a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.
 
A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, fiatalos, színes környezet egyedülálló frozen joghurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon.
 
 
 
Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy franchise partnerek bevonásával egy nagy hálózatot hozzon létre. Minden ehhez szükséges tudás és infrastruktúra rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú a budapesti plázákban való jelenlét, a kidolgozott know-how, és a látványos, fiatalos arculat. Egyaránt átadásra kerül az üzletek bérleti joga, az egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a franchise dokumentáció. 
 
A koncepció nemcsak magyarországi, hanem külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas. A saját egységekben képződő profiton túl a hálózat majdani átvevője a franchise jogok értékesítésével további profitra is szert tehet, ami által a befektetés megtérülése még kedvezőbbé válik.
 
További információk
Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@franchiseportal.hu

 

Share this post