Frozen joghurt hálózat keresi új tulajdonosát!

A Jono Yogo frozen jughurtot értékesítő hálózata új befetetőkre vár!

Árkád, Mammut, Allé, Westend,  Budaörsi Auchan Korzó.

Budapest öt legfontosabb bevásárlóközpontjában van jelen egységeivel az eladó sorba került Jono Yogo – frozen joghurtot értékesítő vállakozás.

A koncepció öt év alatt építette ki hálózatát, mely azon a felismerésre alapszik, hogy az elmúlt években a vásárlók részéről komoly igény keletkezett a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.A Jono Yogo főleg a fiatal korosztály körében örvend nagy népszerűségnek. 

Az egységekben forgalmazott frozen joghurt valójában joghurt alapú fagylalt, amelyből a cukormentes, illetve natúr változat mellett számtalan, főképp gyümölcs ízek között válogathatnak a betérők. A joghurt alap miatt nagyon könnyű, frissítő, és nem utolsósorban egészséges. A Jono Yogo ráadásul sokkal színesebb, szélesebb választékot is vonultat fel mint a hagyomános fagylaltozók, mivel a vásárló kedvére válogathat a feltétek, öntetek, és az egyéb fagylalt kiegészítők (drazsék, kekszek, müzlik, cukorkák) között. Minden frozen yogurt gluténmentes, csökkentett cukortartalmú és csak 1,5 százalék zsírtartalommal rendelkezik. Az ízek között található cukor-, illetve laktózmentes változat is.

A tulajdonosok most olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a már kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőségeket és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a meglévő egységeket, illetve építi tovább a hálózatot.

A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, fiatalos, színes környezet egyedüli frozen joghurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon. Az üzletek mérete 50-100 négyzetméter közé tehető. Az értékesítés  során átadásra kerül az üzletek bérleti joga, a meghatározóan egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a kidolgozott franchise dokumentáció. 

Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy a jövőben további franchise átvevők bevonásával egy jelentős, nagy hazai hálózattá nőhesse ki magát.  Az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatok lehetővé teszik, hogy minden ehhez szükséges ismeret és infrastruktúra már az új tulajdonos rendelkezésére álljon.

A befektetők tulajdonosok számolhatnak azzal is, hogy a  vállalkozás a belföldi növekedésen túl külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas, aminek létrejöttével további bevételek megszerzésére is lehetőség nyílik – a saját egységekben képződött hasznon túl a franchise jogok értékesítése is profit részét képezhetik majd, így a befektetés megtérülése is  gyorsabbá és kedvezőbbé válhat.

 

Kérjük tekintse meg a hálózat weboldalát:
Jono Yogo

További információkért az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:

Millavári Barna
Dakexpo Kft.

millavari@franchiseportal.hu

 

Share this post