Friss pizza 5 perc alatt – Megnyílt az első Pizza Hut Miskolcon

A Miskolc Pláza étteremszigetén nyitott üzlettel immár 15 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A miskolci üzlet a márka második vidéki nagyvárosban található egysége.

A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak a pár budapesti klasszikus „beülős” étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek. Az új Pizza Hut éttermek sikerét mutatja a dinamikus terjeszkedés, amely immár Budapest határán is túlnyúlik. A tavalyi győri nyitást követően idén a most nyitott miskolci éttermet a tervek szerint hamarosan újabb követi.

„Nagy öröm számunkra, hogy új éttermeinkkel immár Miskolcra is eljuthattunk” – mondta az étterem megnyitóján Szabó Orsolya, a Pizza Hut marketingmenedzsere. „Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a miskolciak egyik kedvenc éttermévé válhatunk” – nyilatkozta a szakember.

Az új étteremben a hagyományos vékony és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” feltétnek köszönhetően.

Forrás:
Pizza Hut

 

Share this post