Franchise partnert keres hazánkban a BodyStreet fitness hálózat

A Bodystreet az alakformálás forradalmian új formáját nyújtja vendégei számára.

 

Mester franchise partnert keres hazánkban a BodyStreet német fitness hálózat. A hálózat 11 éve indult Münchenben, és mára 5 országban (Németország, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britannia, USA) több, mint 270 egységgel van jelen. A Body Street egységeiben körülbelül 40.000 rendszeresen járó törzsvendég jár, akik havonta körülbelül 160.000 személyi edzést vesznek igénybe.

Mi a Bodystreet különlegessége?
 
A BodyStreet egy EMS edzésformán (elektro izomstimuláción) alapuló fitness koncepció. Olyan emberek számára is alternatívát nyújt, akiknek egyéb elfoglaltságuk mellett kevés idejük van a rendszeres testmozgásra, illetve alakformálásra. Ezzel a forradalmi edzésmódszerrel heti 20 perc időráfordítással is hatékony eredményeket lehet elérni. 

Az EMS edzések során impulzusokat küldenek az izmoknak, és könnyebb gyakorlat végzésekor sokkal erőteljesebb izomösszehúzódás megy végbe, ami hagyományos edzéssel nem érhető el. Ez az izomrost specifikus stimuláció hatékonyan fejleszti az állóképességet, gyorsaságot, reakciósebességet. Ezenfelül segít a sportsérülések elkerülésében és rehabilitációjában.
 

A BodyStreet egységeiben az (EMS) technológiát a legkiválóbb szakértői személyi edzéssel kombinálják, ezáltal is segítve az edzések hatékonyságát, illetve a kitűzött egyéni célok elérését. Az elektromos stimuláció módszere az orosz űrkutatásnak köszönhető. Gravitáció hiányában ugyanis leépülnek az izmok, valamint jelentős csontveszteség alakul ki, ezért mindezek kiüszöbölésére, illetve az űrhajósok rehabilitációjára fejlesztették ki a technológiát, amit később a sport, majd az orvoslás is átvett. 
 
A hálózat mester franchise partnerét keresi hazánkban, aki saját egységek megnyitása mellett további partnerek bevonásával segíti majd az edzésforma hazai elterjedését. Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni, érdeklődjön a 061391-7313 telefonszámon, vagy az office@franchiseportal.hu e-mail címen.

 

 

Share this post