Franchise partnereit keresi egy mexikói ételeket kínáló latin-amerikai hálózat

Jó hír a pikáns, mexikói ételek kedvelőinek, hogy egy közép-amerikai, mexikói ételeket kínáló étterem hálózat érkezhet hazánkba. 

Egy mexikói ételeket forgalmazó, guatemalai franchise hálózat érdeklődik a hazai piac iránt. ‘, ‘

Jó hír a pikáns, mexikói ételek kedvelőinek, hogy egy közép-amerikai, mexikói ételeket kínáló étterem hálózat érkezhet hazánkba. 

A Tacontento étterem hálózatot Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb étteremlánc Latin-Amerikában.

A Tacontento egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára autentikus mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

A főként tacojáról híres étteremlánc kínálatában egyébként más mexikói ételek (burrito, nacho), valamint saláták, levesek, és limonádék is megtalálhatóak.
http://franchiseportal.hu/upload
Az első Tacontento étterem 2001-ben nyitott meg Guatemalában. A hálózat dinamikus terjeszkedésének köszönhetően ma már öt országban, több mint 60 éttermük működik. 
A Tacontento éttermekben kizárólag frissen készített ételek kerülnek az asztalokra, a kiszolgálás dinamikus és gyors. Abban is egyedülállóak, hogy ételeikben tartósítószereket egyáltalán nem használnak.
http://franchiseportal.hu/uploadhttp://franchiseportal.hu/upload
Az éttermek belső díszítése, a dekorációja teljesen egyedi – eredeti indián szöttesekkel és tradicionális kézműves alkotásokkal díszítik fel az egységek falait – amelynek köszönhetően az Tacontento éttermek kialakítása egyedülálló élményt, és látványt nyújt a betérők számára.
http://franchiseportal.hu/uploadhttp://franchiseportal.hu/upload

A Tacontento hálózat tulajdonosai olyan érdeklődők jelentkezését várják, akik rendelkeznek élelmiszeripari vagy vendéglátóipari tapasztalattal, jártassággal, és nyitottak a dél-amerikai ételek és kultúra iránt. Franchise partnereiknek teljeskörű segítséget nyújtanak az üzletek kialakításától kezdve, az ételek elkészítési módjának elsajátításáig.

A koncepció könnyen adoptálható bármilyen adottságú üzlethelységbe. A jelenleg működő éttermeik alapterülete hozzávetőlegesen 75 és 500 négyzetméter között mozog. Nagy előny, hogy egy Tacontento koncepció esetében a befektetési költségek alacsonyabbak, mint más étterem hálózatoknál. Az üzleti koncepciót úgy építették fel, hogy annak működtetése egyszerű és könnyen elsajátítható legyen.

http://franchiseportal.hu/uploadhttp://franchiseportal.hu/upload
Hazánkban főképp a gyrost, hamburgert és pizzát forgalmazó éttermek terjedtek el, míg ezzel szemben a távol-keleti és dél-amerikai országok “ízeit és hangulatát” idéző vendéglátóhelyek hiánycikkek. Kizárólag tacon alapuló étteremhálózat csak néhány működik a világon, ezért a csatlakozás jó lehetőség hogy egy hosszútávon rentábilis vállalkozás tulajdonosa legyen.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

M.K., R.J.

Share this post