Franchise képzéssorozat indul március 8-án

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.

Vállalkozásom alkalmas franchise rendszerben való terjeszkedésre? 

Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? 

Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? 

Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége?

Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A fent felsorolt, illetve még sok más kapcsolódó kérdésére ad választ a Dakexpo Franchise Tanácsadó Kft. március elején induló képzéssorozata. Az előadásokon induló és új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

A képzéssorozat 5 alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára érdekeset. Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen valamelyik ismert hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2018. március 8. 
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Március 13. 
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Március 22. 
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Március 27. 
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Április 12. 
Brandépítés esettanulmánnyal A brandépítés lépései nagyvállalatok példáját modellezve. Brandépítés jelentősége, márka értékének növelése.

Jelentkezés: Bár a képzés anyagai egymásra épülnek, az egyes témakörök önmagukban is hasznosak lehetnek, így az azokat feldolgozó alkalmakra külön-külön  is lehetséges a jelentkezés. 

1, Jelentkezés on-line ezen a linken

2. Jelentkezés részvételi nyilatkozattal: kattintson ide a nyilatkozat letöltéséhez. A kitöltést követően kérem küldje vissza az office@franchiseportal.hu email címre.
 
A részvétel 18.000 Ft + Áfa / fő / alkalom.
Kedvezmény: a legalább 3 alkalomra való jelentkezés esetén a részvételi díj 16.000 Ft + Áfa / fő / alkalom.
A számla végösszege minden esetben bruttó 3.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
 
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet
Időpontok: 2018 március 8., 13., 22., 27., valamint április 12. 10:00-15:00 
 
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@franchiseportal.hu e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Share this post