Folytatja az Orbis a balkáni terjeszkedést

Az Orbis Hotel Group, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere tovább erősíti terjeszkedését a Balkánon helyi partnerével és befektetővel.

Az Orbis Hotel Group, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere tovább erősíti terjeszkedését a Balkánon helyi partnerével és befektetővel, a Tareq Hospitality d.o.o. Sarajevoval az első bosznia-hercegovinai ibis Styles szálloda megnyitásáról szóló franchise-szerződés aláírásával.

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt egy kis helyi ízelítővel az adott városból. A kényelmes designer szállodákból közel 400 található világszerte. A városközpontban található 69 szobás Hotel Sarajevo várhatóan az év második felében fog csatlakozni az ibis Styles hálózatához, amit az épület további 117 szobával való kibővítése fog követni.

A francia Accor Hotels csoport 4.000 szállodát és 570.000 szobát tartalmazó portfóliójával Európa egyik legnagyobb szállodalánca. A hálózat a világ 95 országában van jelen az ágazat néhány legismertebb és legelterjedtebb márkájával (mint a Sofitel, Novotel, Mercure, Pullman, M Gallery vagy az Ibis), melyek minden kategóriában kínálnak szálláslehetőséget a vendégeknek a gazdaságos, ”budget” hotelektől kezdve a luxusszállodákig.

Forrás: turizmusonline.hu

Share this post