Beteg gyerekeken segít a Duna House

A Duna House Csoport különös felelősséggel és példamutató magatartással viseltetik nem csak ügyfelei, a piaci szereplők és munkavállalói iránt, hanem tágabb környezete iránt is.

Hosszú évek óta gyűjtenek adományokat minden irodájukban, illetve rendszeresen szerveznek véradást a Duna House központjában.

2016-tól az anyagi- és eszköztámogatások mellett a franchise hálózat kollégái tevékenyen is részt vesznek olyan megmozdulásokban, amelyek társadalmi szinten fejtik ki hatásukat.
Az elmúlt években több kórtermet és rendelőt újítottak fel Budapesten a SOTE I. Számú Gyermekgyógyászati Klinikáján, hogy a beteg gyerekeket kellemesebb környezet fogadhassa.

A közelmúltban a budapestiek mellett a debreceni kollégák is bekapcsolódtak ebbe a mozgalomba és Dr. Veres Gábor professzor úrral, a debreceni Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójával történt egyeztetéseket követően a Duna House a cívisvárosban is folytatja társadalmi tevékenységét.

Az első debreceni projektben egy vizsgáló szobát varázsolt szebbé a hálózat debreceni csapata. Félretéve az elegáns blúzt és inget, ecset ragadtak, festettek és dekoráltak, mindezt azért, hogy a beteg gyerekeket barátságosabb körülmények között vizsgálhassák gyermekklinika orvosai.

A debreceni franchise partnerek azonban nem állnak meg itt, a jövőben is folytatni kívánják a klinikán a tevékenységüket, hiszen a megmozdulás felemelő érzés volt mind a klinika dolgozói, mind a hálózat munkatársai számára.

Forrás:
Duna House

Share this post