Díjmentes opcióval nyit a magánhirdetők felé a Duna House

Az ingatlanközvetítő hálózatok közül elsőként a Duna House nyitotta meg magánhirdetők előtt portálját, amelyen most már díjmentesen, korlátlan ideig hirdethetik eladó vagy kiadó lakásukat az ügyfelek, jutalékfizetés nélkül.

A dh.hu weboldalon az ingatlan iránt érdeklődő látogatók tavaly 33 millió oldalmegtekintést generáltak, amely jelentős forgalomból már a magánhirdetők is részesülhetnek.

Az ingatlanos hirdetési oldalakon, felületeken jelentős különbségeket találhatnak az érdeklődők, akár a hirdetés paramétereit, akár azok árazását veszik szemügyre. A legtöbb oldalon, ha elérhető az ingyenes hirdetési lehetőség, akkor is erősen korlátozott bizonyos funkciókban. Némely esetben egyáltalán nem tölthetünk fel ingatlan adatlapunkhoz képet, van, ahol pedig csak limitált képfeltöltési lehetőség jár az ingyenes csomaghoz. A fizetős szolgáltatások tárházában szintén nagy különbségek tapasztalhatók. Ha egy budapesti ingatlant szeretnék meghirdetni 20 fényképpel 2 hónapra, akkor alapesetben is 5 és 17 ezer forint közötti lehetőségeket találunk, amelyek mindegyike különböző kiemelésekkel még tovább drágítható. A Duna House oldalán a fenti választási lehetőségek egyszerűsödnek le, ugyanis minden magánhirdető díjmentesen, korlátlan ideig hirdetheti ingatlanát.

„A piacon sokszor próbálnak ellentétet felállítani a magánhirdetők és az ingatlanközvetítők között, pedig mindkettőjüknek ugyanaz a célja: eladni vagy kiadni az adott ingatlant a lehető leghamarabb és a lehető legjobb áron. Ehhez minden esetben a leghatékonyabb eszközt érdemes választani. Úgy gondoljuk a dh.hu, az egyik leglátogatottabb ingatlanközvetítő portálként, országos kínálattal és megfelelő technikai felkészültséggel olyan előnyt jelent ebben a folyamatban, amelyet a magánhirdetők számára is meg kívántunk nyitni.” – nyilatkozta az újítás kapcsán Máté Ferenc, a Duna House Operatív feladataiért felelős vezérigazgató-helyettese. „Az ingatlanközvetítői oldalon nem ez a Duna House első újdonsága, a tavaly bevezetett Értékesítői Értékelő Rendszerünkkel elsőként tettük nyilvánossá ügyfeleink értékelését kollégáinkról, amely így azonnali segítséget nyújt, ha szakmailag felkészült, emberileg hozzánk közel álló értékesítőt keresünk.”

A magánhirdetőknek a hirdetésfeladás lehetősége ezen a linken érhető el: https://dh.hu/hirdetesfeladas-azonnal

A Duna House ingatlanpiaci elemzéseit és legfrissebb számait megtalálják a Duna House Barométer kiadványában: https://dh.hu/barometer

Forrás: Duna House

Share this post