DepilConcept: az ideális franchise partner

A DepilConcept üzleti modellje úgy lett ki alakítva, hogy átvevői kozmetikai tapasztalat nélkül is sikeresen tudják működtetni egységeiket.

Első egységük 2008-ban nyílt meg Portugáliában, a DepilConcept azóta piacvezető franchise hálózattá nőtte ki magát a portugál és lengyel piacokon. A hálózat most Magyarországon keresi új mester franchise átvevőjét. A DepilConcept továbbra is minden átvevője töretlen bizalmát élvezi, franchise partnerei sikerorientáltak és a folyamatos fejlődésre törekednek, ennek köszönheti a hálózat, hogy közel 100 egységet tudott nyitni és képes volt betörni a portugál, valamint a lengyel piacokra. A DepilConcept már megtalálta partnereit Brazíliában, Lengyelországban és Szerbiában, közép-európai sikerük után most Magyarország felé fordulnak.

De mit is jelent az “ideális” a DepilConcept számára? A hálózat olyan partnereket keres, akik különleges szolgáltatásokat keresnek, akik képesek vezetni és rendelkeznek HR tapasztalattal, hatékonyan találnak partnereket maguk is. Egy olyan személyt keresnek, aki szenvedélyt mutat a DepilConcept márka iránt. Egy elszánt, rátermett embert, hiszen először egy saját egységgel elindulva kell hálózatot építenie majd, melyben a hálózat folyamatos támogatását élvezi és melyhez a DepilConcept központ számos eszközt és technikát bocsát majd rendelkezésére.

A DepilConcept azt a leendő mester franchise átvevőt keresi Magyarországon, aki készen áll, hogy saját hálózatot építsen és akivel közösen osztozhatnak a sikerben.

Share this post