Csehország vezető munka- és tűzvédelmi tanácsadó cége is kiállít a Franchise Börze 2019-en

A munka- és tűzvédelem területén Csehország egyik vezető tanácsadó cége, az EXTÉRIA is kiállít a Franchise Börze 2019-en.

A vállalkozás 2011-ben indította szolgáltatásait a Cseh Köztársaság területén, 2016-tól pedig már Szlovákiára is kiterjesztették tevékenységüket.
A Cseh Franchise Szövetség tagja, és állandó résztvevője a csehországban megrendezésre kerülő nemzetközi üzleti és franchise kiállításoknak.
Partnereik számára komplex és hosszútávú kiszervezést nyújtanak a munka- és tűzvédelem területén, vállaják a jogszabályoknak megfelelő dokumentációk kidolgozását, a képzések, oktatások lebonyolítását. A felügyeleti szervek ellenőrzései során kockázatmegelőzéssel foglalkozó munkatársaik látják el az ügyfelek képviseletét.
Tevékenységük során az önálló kisvállalkozásoktól a nagyipari vállatokig folytatnak tanácsadást, de az oktatás az egészségügy és a franchise szféra szereplői számára is hatékony segítséget tudnak nyújtani.
Jelenleg több, mint 4700 elégedett ügyféllel rendelkeznek.

Franchise rendszereben történő terjeszkedésük során most Magyarország felé nyitnak. Ennek első lépésenként a Magyar Franchise Szövetségbe történt belépésük melett kiállítanak a Franchise Börze 2019-en február 7-én a Novotel Budapest Centrumban megtartásra kerülő franchise kiállításon is.

EXTÉRIA

Share this post