Borhajóval ünnepli születésnapját az 5 éves Borháló

A Borháló 5 éve azzal robbant be a köztudatba, hogy az általuk forgalmazott kiváló borokat nagyobb kiszerelésében, és kedvező áron kezdték el értékesíteni, hogy a jó bor élvezete minél szélesebb körben elérhetővé váljon a vásárlóközönség számára.

A cég az elmúlt 5 év alatt közel 50 üzlettel és 500 féle borral több, mint 50.000 törzsvásárlót szolgált ki.

“Hisszük, hogy a lényeg magában a borban van és ma is fáradhatatlanul rójuk Magyarország pincéit és félelmet nem ismerve kóstoljuk végig az összes hordó tartalmát. Tesszük mindezt azért, hogy Neked minden nap a legjobb bor a legjobb áron lehessen az asztalodon, hogy ne kelljen szégyenkezned, ha vendégeket hívsz, hogy legyen mivel koccintani az ünnepségeken, hogy a fröccsöd a legjobb legyen az utcában, vagy a forraltboroddal melegítse fel magát a kollégád. Röviden: nálunk tényleg más a mÉrték.” – vallják a cég tulajdonosai, Elek Márton és Kathona Krisztián.

A Borháló születésnapját Magyarország legkiválóbb borászatainak minőségi tételeivel, exkluzívan forgalmazott saját felfedezésekkel és a társalapító, Kathona Krisztián közös alkotásaival ünnepli.

Hajózás közben korlátlanul kóstolhatóak  13 kiállító borászat borai:
Áts Károly Pincészete, Balla Géza Pincészete, Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Bock Borászat, Bogdán Birtok, Borbély Családi Pincészet, Günzer Tamás Pincészete, Kiss Attila, Lisicza Borház, Ludányi Pincészet, Naár Családi Pince és Szőlőbirtok, Szentpéteri Borház, Várszegi Pincészet
+ Borháló stand: Malatinszky Organikus Kúria, Mészáros Borház, Molnár Borház, Szőke Mátyás Pincészete, Istvándy Jenő Pincészete

Bár az első Borhajón már telt ház van, az ünneplés tovább folytatódik.

A II. Borhajó időpontja: 2018.11.08.

További részletekért kísérjék figyelemmel a Borháló web-, illetve Facebook oldalát.

Forrás:
Borháló

Share this post