Az Otthon Centrum az év franchise hálózata

Január utolsó napján, ünnepélyes keretek között a Boscolo Hotelben adták át a Magyar Franchise Szövetség díjait a 2018-as év legkiemelkedőbb hazai hálózatainak.

„Az év franchise hálózata” a 2018-ban 15 éves Otthon Centrum lett.

A cég az elmúlt másfél évtized alatt piacvezetővé vált Magyarországon mind az irodák és az értékesítők számát, mind pedig a kezelt portfolió méretét tekintve, illetve országosan első a havonta újonnan kötött megbízásokat tekintve is. Az elmúlt öt év különösen sikeresnek bizonyult: az Otthon Centrum hálózata bővült a legnagyobb mértékben, hitelközvetítésben a kihelyezett hitelek értékét megnégyszerezte, az ingatlanforgalmazás volumenét pedig megháromszorozta a hálózat.

„A kiemelkedő ügyfélbizalom a folyamatos megújulásnak, az innovatív informatikai megoldások bevezetésének, a szakértő kollégák folyamatos fejlesztésének köszönhető, amelyek révén sokkal eredményesebb és jobb minőségű lett az ügyfelek kiszolgálása” – fogalmazott Kosztolánczy György vezérigazgató.

„A cég adatelemző és intelligens ajánló, valamint értékesítés támogató rendszereket fejleszt és vezet be a napi munkába, ami jelentős mértékben fokozza az ügyfél-élményt és emellett az értékesítők hatékony munkavégzését is segíti. Az ügyfelek kiszolgálásában a korszerű informatikai megoldások mellett továbbra is a magasan képzett tanácsadók munkája jelenti az igazi hozzáadott értéket” – tette hozzá Kosztolánczy György. Ennek érdekében új oktatási rendszert vezetett be az Otthon Centrum, amelynek keretében egyetemi tanárok segítik a hálózat munkatársainak folyamatos szakmai fejlődését.

(Tőzsdefórum)

Share this post