Három amerikai hálózat is megkezdte franchise partnerei toborzását Magyarországon

A Signal 88 Security, az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelemre szakosodott franchise hálózata budapesti mini konferencián mutatja be üzleti modelljét. A Snap Fitness és a Spa810 is keresi a magyarországi terjeszkedés lehetőségét.

Az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelemre szakosodott franchise hálózata budapesti mini konferencián mutatja be üzleti modelljét.

November 6-án hazánkba látogat Reed Nyffeler, a Signal 88 Security alapítója és vezérigazgatója, aki betekintést nyújt a vállalat működésébe. Az Omahában alapított Signal 88 Security most Európában keresi a franchise partnereit. A hálózat indulásakor azt a célt tűzte ki feladatául, hogy védelmet nyújtson az emberek számára, hogy családjukat, értékeiket és ingóságaikat biztonságban tudhassák. A márkanév az omahai rendőrség által használt “signal 88” szóból ered, mely egyet jelent a biztosított helyszínnel. A franchise hálózat 2007-ben indult el, azóta 4 országban, több mint 340 franchise partnerrel vannak jelen. A hálózat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt mind természetes, mind pedig jogi személyek számára. A riasztó telepítés és a távfelügyelet mellett, mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve biciklis járőrökkel is védik a területet. Emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják. A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

 

Partnert keres hazánkban a 2003-ban alapított Snap Fitness is, amely jelenleg több, mint 2500 egységgel üzemel 24 országban.

A Snap Fitness edzőtermei , melyek az edzeni kívánók számára a hét minden napján 24 órában nyitva állnak, óriási sikert arattak világszerte. A tréningeket minden alkalommal személyre szabják – részben ez is jelenti a koncepció különlegességét és egyben hatékonyságának titkát is. A személyi edzéseket állandóan monitorozzák, így a résztvevők mindig nyomon tudják követni, mennyit fejlődtek, milyen teljesítményt adtak le az edzésen. A franchise központ folyamatosan háttértámogatást biztosít a partnerei számára, a szerződés aláírásától kezdve a központ egy munkatársa állandó kapcsolatban áll az átvevővel, segíti nem csak az egység kialakításában, hanem az üzlet beindításában.

 

A szépségipari szektorból a Spa810 kíván hazánkban kizárólagos partnert találni.

A Spa810  a day spa piac úttörője. A hálózat jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában üzemeltet szalonokat, az első európai egységek pedig a közeljövőben fognak megnyitni Írországban és az Egyesült Királyságban. A day spa piac jelentős mértékben növekedett az elmúlt 20 évben. Az USA-ban 1990-ben 200 day spa működött, ez a szám 2013-ra meghaladta a 100.000-et. A piac további növekedését várják, köszönhetően az életstílusok változásának és az életszínvonal folyamatos növekedésének. A legnagyobb fejlődést Ázsia mellett Közép- és Kelet-Európában várják, elsősorban azért, mert ezen régiók életszínvonala fejlődik a leggyorsabban. A franchise hálózat a masszázs mellett, különböző lézeres és egyéb szépségápolási szolgáltatásokat nyújt vendégei számára. A franchise központ a szerződés megkötésétől kezdődően folyamatos támogatást nyújt a leendő franchise partnerek számára, kezdve az üzlethelyiség kiválasztásánál (melyek mérete 200-250 négyzetméter), emellett részletes oktatást biztosít az átvevőknek és leendő alkalmazottjaiknak.

A Signal 88 Security előadásán való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött. Az előadás angol nyelven zajlik.
Az eseményre való regisztráció az info@franchise.hu email címen vagy a +36 1-391-7313 telefonszámon lehetséges.

Share this post