A Signal 88 Security amerikai vagyonvédelmi cég prezentációja Budapesten!

Az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelemre és távfelügyeletre szakosodott franchise hálózata budapesti konferenciáján mutatja be sikeres üzleti modelljét!

Éljen a lehetőséggel, ismerje meg Ön is az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi hálózatát!

A Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét. A vállalat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A riasztó telepítés mellett, mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat, emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.

November 6-án hazánkba látogat Reed Nyffeler a hálózat alapítója és vezérigazgatója, aki betekintést nyújt a vállalat működésébe.

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. A Signal 88 számára hazánk jelenti az öreg kontinensre lépés első állomását.

Eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

Az eseményen való részvétel díjmentes és előzetes regisztrációhoz kötött.

Az előadás angol nyelven zajlik.

Időpont: 2018. november 6. 15:00 óra

Regisztráció: az info@franchise.hu vagy franchise@franchise.hu

További részletekről az info@franchise.hu-n, vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Share this post