A Salad Box salátákat és currys ételeket kínáló gasztronómiai franchise hálózat

A Salad Box ideális megoldást nyújt azok számára, akik hasonló jellegű üzlethálózat létrehozásán gondolkodnak. A Salad Box egységei már több országban sikeresen bizonyították, hogy egészséges és a mai trendeknek megfelelő gyorséttermi kínálatukkal vonzóak a fogyasztók számára. A hálózat most franchise partnerek jelentkezését várja magyarországi egységek nyitásához.

Mitől egyedi és értékes a Salad Box rendszer?

Friss saláták, ízletes curry levesek, természetes gyümölcslevek és finom smoothie-k – ezek az egészséges, pillanatok alatt elkészíthető gyorséttermi specialitások napjainkban folyamatosan növekvő a rajongói táborral rendelkeznek. A piaci potenciál, a kereslet épp olyan hatalmas, mint a Salad Box márka kínálata – a cég gyorséttermi bárjai több, mint 60 hideg és meleg friss étel kombinációját tudják elkészíteni.

A Salad Box célcsoportja nagyon széles spektrumot ölel fel – családok, diákok, irodai dolgozók és turisták is szívesen látogatják egységeiket. Salátabárjaik nem készételeket kínálnak – a betérő látogatók maguk választhatják ki salátáik összetevőit. Minden étel frissen, a vendég szeme láttára készül el.

A Salad Box franchise koncepció azokon a piacokon, ahol eddig megjelent, mindenhol nagyon rövid idő alatt sikeressé is vált, Közép-, Kelet-, és Nyugat-Európában épp úgy, mint Észak-Afrikában és az Egyesül Államokban.

Hol keres franchise partnereket a Salad Box lánc?

A hálózat Salad Box salátabárok nyitási lehetőségével keres partnereket Magyarországon, de Németországban, Ausztriában, Svájcban és Európa más országaiban is várja az érdeklődő partnerek jelentkezését.

A Salad Box franchise hálózat egyedi üzletnyitási lehetőségét biztosít átvevői számára , de emellett folyamatosan keresi regionális és országos mester-franchise partnereit is.

Befektetőkkel, illetve befektetői alapokkal is szívesen együttműködnek a kiváló eredményeket produkáló, intenzíven növekvő franchise rendszerük továbbfejlesztése érdekében.

Mit  nyújt a vendégek  számára egy Salad box egység?

Salad Box franchise-rendszerben működő salátabárjait sétálóutcákban, bevásárló központokban, irodaházakban nyitja meg, illetve az átvevő partnerek gondolkodhatnak kiszállításos egységekben is, melyeket 40-100 nm-es üzlethelyiségekben lehet üzemeltetni.

A Salad Box egységek lelke a salátabár, ahol vendégek saját ízlésüknek megfelelően válogathatják ki ételeik összetevőit, melyet aztán a Salad Box munkatársai frissen készítenek el számukra. Ennek az üzleti modellnek az alternatívája lehet a Salad Box étel-kiszállítást vállaló egység.

Milyen üzleti előnyökkel jár egy Salad Box egység megnyitása?

Kulcsra kész, világviszonylatban is  eredményes franchise koncepció optimalizált munkafolyamatokkal.
Gyors üzletnyitásra és a hatékony piaci bevezetésre kialakított üzleti megoldások.

A Salad Box kivételesen dinamikusan növekvő franchise hálózat. 2012-ben, Romániában indult a koncepció és az elmúlt hat év alatt 55 további egységük nyitott meg. 2018 végére a lánc közel 70 egységgel rendelkezett, és ma már angol tulajdonosi kör irányítja a  vállalkozást. Az eddigi növekedési tendenciát szándékaik szerint a jövőben is tartani fogják.

Milyen támogatást nyújt franchise átvevőknek a Salad Box franchise központ?

  • Segédanyagok a pénzügyi tervezéshez: finanszírozási koncepció, beruházási terv, értékesítési- és költségtervRészletfizetési és részesedési, illetve közös vállalkozási lehetőségek
  • Látogatás az anyavállalatnál – próbaüzemben való részvétel az üzleti modell kipróbálásához
  • Átfogó képzési koncepció a vezetői és munkavállalói oktatásban
  • Segítségnyújtás a helyszín kiválasztásában és az étterem teljes megtervezésébenÁtfogó franchise kézikönyvek (menedzsment és személyzeti kézikönyv)
  • Komplett, személyre szabott, könyveléshez kapcsolható informatikai rendszer POS rendszerrel, mely alkalmas piaci értékesítési elemzésekre és kimutatásokra
  • Központi beszerzési és árukezelési rendszerFolyamatos támogatás az operatív területenKidolgozott marketing koncepciók – nyitási és működtetési marketing
  • Tanácsadás a franchise átvevők számára

Franchise átvevők mivel kell, hogy rendelkezzenek?

Franchise partnerként a vállalkozás iránt mutatott elkötelezettség és befektetési hajlandóság. Egy Salad Box-al egység indításának saját tőkeigénye mintegy 60 000 – 75 000 EUR.Vendéglátóipari vagy élelmiszeripar ismeretek nem feltétlenül szükségesek, az átvevők teljes körű képzést kapnak mind a működési mind a személyzeti területek vonatkozásában.

Mi a következő lépés átvevőként?

Amennyiben szeretne önálló vállalkozóként, mester-franchise partnerként vagy befektetőként a Salad Box koncepció részesévé válni, kérjük keresse a Dakexpo Kft.-t az alábbi elérhetőségeinek egyikén:

Dakexpo Kft.:
millavari@dakexpo.com
Tel.: 274-5186

Share this post