A Magyar Franchise Szövetség kiállítóként vesz részt a világ legjelentősebb franchise kiállításán.

A  hazai szövetség kiállítói pavilonnal mutatkozik be a világ legjelentősebb franchise szakkiállításán május 29. és június 1. között, a New York-ban megrendezendő International Franchise Expo-n (IFE) - jelentette be Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

A  hazai szövetség kiállítói pavilonnal mutatkozik be a világ legjelentősebb franchise szakkiállításán május 29. és június 1. között, a New York-ban megrendezendő International Franchise Expo-n (IFE) – jelentette be Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

Főtitkár asszony hozzátette,  a részvétellel az a céljuk, hogy a magyar franchise hálózatokat megismerhessék a külföldi befektetők és piacok, illetve a nemzetközi franchise rendszerek is felfigyeljenek Magyarországra, hiszen az ország az elmúlt években folyamatos fejlődésen ment keresztül és remek piacra lépési lehetőséget biztosít mind az amerikai, mind pedig az ázsiai hálózatoknak. A Dr. Mandel Katalin kiemelte, hogy hazánknak   ugró deszkát jelenthet a Közép/Kelet-Európában terjeszkedni kívánó rendszerek számára.

Az IFE népszerűségét mutatja, hogy évente több, mint 90 országból 400 franchise hálózat állít ki az expón.

A Magyar Franchise Szövetség a német Szövetséggel közösen képviselteti magát az eseményen.

Share this post