A HÉT FRANCHISE AJÁNLATA

A Spa810 franchise rendszer 2012-ben indult, azóta több, mint 20 egységet üzemeltet, első európai egységeit a közeljövőben tervezi megnyitni a hálózat.

A day spa piac jelentős mértékben növekedett az elmúlt 20 évben. Az USA-ban 1990-ben 200 day spa volt, ez a szám 2013-ra meghaladta a 100.000-et. A piac további növekedését várják, köszönhetően az életstílusok változásának és az életszínvonal folyamatos növekedésének. A legnagyobb fejlődést Ázsia mellett Közép- és Kelet-Európában várják, elsősorban azért, mert ezen régiók életszínvonala fejlődik a leggyorsabban.

A franchise hálózat a masszázs mellett, különböző lézeres és egyéb szépségápolási szolgáltatásokat nyújt vendégei számára.

A franchise központ a szerződés megkötésétől kezdődően folyamatos támogatást nyújt a leendő franchise partnerek számára, kezdve az üzlethelyiség kiválasztásánál (melyek mérete 200 és 250 négyzetméter között lehet), emellett részletes oktatást biztosít az átvevőknek és leendő alkalmazottjaiknak.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Share this post