A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

A Franchise Börze ideje alatt az érdeklődők 25%-os kedvezménnyel, 3.000 Ft-os áron juthatnak hozzá az alapvető ismereteket tartalmazó Franchise Vállalkozás című könyvhöz.

A kiadvány a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon.

A kötet első része a franchise vállalkozási forma létrehozásának és működtetésének főbb szakmai ismereteit írja le, a második része hazánk legnagyobb franchise rendszereinek bemutatását taglalja, a harmadik rész pedig kitér a franchise etikai normáira, előírásaira, jogi kötelezettségeire és következményeire is.

Az olvasó a hazai franchise-irodalom legfontosabb összefoglaló munkáját tartja kezében, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, és a nagyjából 20 ezer, átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, a franchise vállalkozási forma iránt.

Szerzők: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség Főtitkára és dr. Darázs Lénárd a Magyar Franchise Szövetség Etikai és Jogi Bizottság elnöke, ügyvéd, egyetemi docens (ELTE)

A Franchise Börzét február 1-én rendezi meg a Magyar Franchise Szövetség. A kiállítás célja a a piaci résztvevők egymásra találásnak elősegítése. A látogatók több mint húsz kiállítói standon ismerkedhetnek a már működő hálózatok tevékenységével és az esetleges csatlakozás lehetőségeivel. Emellett szakmai programokkal, kerekasztal beszélgetéssel is segítjük a franchise iránt érdeklődők témában történő eligazodását. 

A Franchise Börzén való részvétel látogatói regisztrációval ingyenes.
Regisztráljon most!

 

Share this post