A CiGusta is részt vesz a Franchise Börzén

A CiGusta is bemutatkozik a február 1-én, Budapesten megrendezésre kerülő Franchise Börzén.

A CiGusta kávézó, fagylaltozó, valamint olasz ételeket kínáló franchise hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Ezt elősegítve a koncepció kiállítóként bemutatkozik a 2018. február 1-én megrendezésre kerülő Franchise Börzén.

Az eseményen többek között a franchise hálózat alapítója személyesen fogja várni az érdeklődőket, és válaszolja meg a CiGusta koncepcióval kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

A CiGusta elsősorban Budapesten, valamint a nagyobb vidéki városokban keres franchise partnereket, akiknek a hazai piacon még egyedülálló, modern étterem hálózathoz való csatlakozást, széles körű támogatást, gazdag termékválasztékot, illetve versenyképes üzleti lehetőséget kínál.

A franchise koncepció a hagyományos olasz gasztronómiai értékeket hivatott világszerte minél több ember számára elérhetővé tenni. A CiGusta alapvetően pizzéria-kávézó koncepció, amelyet prémium hozzávalókból előálított, széles fagylalt kínálata tesz igazán egyedivé. 

A 2011-ben alapított hálózat napjainkban a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal rendelkezik.A leendő magyar franchise partnerektől nem elvárás a vendéglátóiparban szerzett korábbi tapasztalat. A CiGusta központi képzésén való részvétel, illetve a nyitás során nyújtott szakmai támogatás garantálja, hogy a csatlakozó partnerek sikerrel ugorják át a kezdeti nehézségekből adódó akadályokat.

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről kérdeklődjön az office@franchiseportal.hu e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 

Share this post