A Chocofacture kézműves csokoládé manufaktúra ad esélyt az anyukáknak, hogy dolgozhassanak

Egy inspiratív példa arra, hogyan valósítsuk meg dédelgetett álmainkat.

Minden édesanya életében eljön az a pont, amikor a gyerekek már többé-kevésbé a maguk útját kezdik járni, és az idő és energia, amit addig az ő életük megszervezésére fordítottak, hirtelen felszabadul. Ez az időszak remek lehetőséget nyújthat arra, hogy olyan vágyaikat, terveiket valósíthassák meg, melyekkel az addigi életük során nem tudtak foglalkozni. Bár sokan nem mernek kilépni a komfortzónájukból, váltani sosem késő, erre példa a két gyermekes anyuka, Krisztina este is, aki a Chocofacture Kende utcai műhelyében találta meg a változtatáshoz vezető utat és egy remek partnert mindehhez Vasmatics József, a cég tulajdonosa személyében.
Krisztina és a Chocofacture közös, inspiráló történetéről itt olvashatnak részletesen.

A Chocofacture egy egyedi csokoládékat és bonbonokat gyártó manufaktúra. Bárkinek létrehozza a megálmodott csokoládé ízt, minta vagy forma szerint. A boltba látogatók nemcsak egyedi készítésű és ízű csokoládét vásárolhatnak, vagy kávézhatnak, hanem akár workshop keretében a csokoládégyártás fortélyait is elsajátíthatják, így kísérhetik végig a csokoládékészítés fázisait, megismerve az összetevőket.

A Chocofacture hazai és nemzetközi terjeszkedéséhez franchise partnereit keresi. Amennyiben saját vállalkozást szeretne, de mindezt a lehető legkevesebb kockázat vállalásával, valamint szereti a csokoládét is, akkor nem kell tovább keresgélnie, nyisson saját Chocofacture kézműves csokoládé műhelyt!

Franchise lehetőséggel kapcsolatban érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Vasmatics József
+36 30 230 2068
info @ chocofacture .com
chocofacture.com/franchise

Forrás:
Chocofacture

Share this post